Ecom Software Kft   

change language

magonet.jpg (3231 bytes)

mago.net Professional A feltörekvő kis és középvállalkozások  korszerű ERP rendszere.                                   bővebben   

mago.net Standard    már néhány fős kisvállalkozások számára is elérhető gyorsan bevezethető kulcsrakész ERP megoldás.                                bővebben                                      magonet.hu

Magonet Ajánlatkérés

mago.lap.hu

ITWARE KFT              hivatalos  magyarországi Mago.net disztribútor             

MicroArea Spa.                        mago.net fejlesztő

Letölthető dokumentumok

Büvös Dokumentumok

Ismertető

Standard Modulok

Modul leirás

Részletes Modul leirás

 

 

 

 

 

 

emailheadgeneral.jpg (30998 bytes)

A mago.net piacvezető az ERP piacon, a kis- és középvállalati szegmensben, és megfelel mind a hazai, mind az Európai Unió vállalatirányítási folyamatainak és igényeinek. A rendszerben 20 évre visszatekintő tapasztalat testesül meg, több mint 18 ezer installációval, 250 viszontértékesítő partnerrel és 60 ezer felhasználóval rendelkezik Európában. A mago.net egyedülállóan, 3 szintű gyártásirányítási megoldást kínál, mely az előkalkulációtól az erőforrások adminisztrálásán, aggregálásán, kimutatásán keresztül az utókalkulációig támogatja a gyártás folyamatát. Hogy kinek, mikorra, mit, milyen módszerrel gyártsanak le - erre mindre naprakész válasza van.

A mago.net kis- és középvállalatok számára fejlesztett integrált vállalatirányítási rendszer biztosítja a cégek számára, hogy:

ü gyorsan és rugalmasan végezze a napi ügyviteli folyamatokat,
ü piaci előnyre tegyen szert,
ü működése a legnagyobb elérhető hatékonyságot biztosítsa,
ü követi a cég növekedését,

és ráadásul                             magoemb.jpg (1789 bytes)

mindig mosoly várja és friss finom kávé...
A mago.net elérhetővé teszi mindazt a szabadságot, melyet eddig csak a nagyvállalatok élvezhettek.

A mago.net vállalatirányítási rendszer könnyen kezelhetővé teszi a cégvezetéssel, üzletvezetéssel járó irányítási feladatokat. A szervezet igényeinek megfelelően testre szabott mago.net használatát teljes körű oktatás és technikai támogatás is segíti.
A mago.net rendszer a következő modulokból áll:

ü Gyártásirányítás
ü Főkönyvi modul
ü Vevői/Szállítói analitika
ü Logisztikai modul
ü Rendelés és beszerzés nyilvántartás
ü Tárgyi eszköz modul
ü Management & controlling modul
ü Költségtervezés, -elemzés modul
ü Intrastat (EU), stb.
Ez az ERP szoftver teljes egészében a Microsoft .NET technológiára épül.

A bevezetés eredményességében a jó szoftver csak a siker egyik felét jelenti. A másik felét az ITware és az Ecom Software Kft tapasztalata, kollégái hozzáértése és az általuk nyújtott szolgáltatások minősége garantálja.


Szolgáltatásaik:
Előfelmérés;
A meglévő és jól működő rendszerek beépítése,  adatkonverziók;
Egyedi fejlesztések;
Testre szabás;
Több napos tréningek;
Igény esetén teljes körű rendszerfelügyelet, üzemeltetés;
Telefonos és e-mail támogatás (help desk): A bevezetési oktatás során átadott információkat egészíti ki a naponta felmerülő kérdések megválaszolásával és az esetleges problémák azonnali elhárításával az ügyfélszolgálat tevékenysége.
Rendszerkövetés: a mindenkori gazdasági és jogi környezettel való naprakész összhangot biztosítja. Az upgrade teljes egészében az Interneten keresztül történik.

A mago.net funkciói előre gyártott megoldásokat tartalmaznak a legtöbb igényre, ezeket beállítva rendkívül gyorsan - akár a szerződéskötéstől számított 4-8 hét alatt - elindítható az új rendszer. Ezeket a funkciókat kiegészíthetik egyedileg készített modulok, melyek speciálisan az adott cég működésére szabottan készülnek, és magukba foglalják a cégek eddigi működése során felhalmozott tapasztalatokat. Az egyedi programozási feladatok során mód van bármilyen más rendszerrel, illetve alkalmazással való összekapcsolásra.